معرفی حوزه سیکل

علمیت و فقاهت

لزوم استفاده از روش های نوین و پر بازده آموزشی و به روز بودن ، و حفظ اصالت های حوزوی و استفاده از میراث به جا مانده از علماء دین و استحاله نشدن در روش های بیگانه، نقش محوری قرآن و حدیث و مطالعه و تدبر در آنها در سیستم آموزشی حوزه الغدیر.

فراهم کردن فرصت تحصیل رشته های تخصصی در دانشگاه ها و آموزشگاه های عالی. آشنایی با فضای علمی دانشگاه ها و محیط های دانشجویی که نقش اساسی در جامعه دارند.

کشف استعداد های طلاب در زمینه های مختلف با استفاده از روش های علمی و تخصصی و فراهم کردن زمینه پرورش این استعداد ها در راستای طلبگی.

نظام آموزشی مدرسه الغدیر به گونه ای طراحی شده است که ثمره آن پرورش طلابی باشد که علاوه بر رسیدن به درجات علمی و استادی، مجتهدان فقه نظام ساز و مدیران کار آمد در جامعه و تمدن اسلامی باشند.نیاز امروز جامعه اسلامی و لازمه حرکت به سوی تمدن اسلامی، پرورش عالمان و دانشمند مجتهدی است که علاوه بر دستیابی به قله های علمی، تسلط و توانایی در امور مدیریتی نیز داشته باشند.

مهارت های طلبگی

آموزش مهارت های مدیریتی برای کارآمدی طلاب در آینده و مدیریت و انجام کار های بزرگ و تصدی مناسب و جایگاه های اجتماعی.

حفظ موضوعی قرآن کریم به همراه کلاس های تدبر در قرآن به منظور تسلط بر قرآن کریم به عنوان اصلی ترین منبع معارف دینی.

کلاس های آموزش مهارت های طلبگی از جمله منبر و سخنرانی، روضه خوانی، مهارت های تبلیغی چهره به چهر و فضای مجازی، مهارت های کلاس داری به منظور تبلیغ در مدارس و دانشگاه ها و… و ایجاد فرصت های تبلیغی برای طلاب.

کلاس های مقاله نویسی با حضور اساتید فن، ارائه حداقل یک مقاله در هر سال تحصیلی توسط طلاب، شرکت در جشنواره های علمی از جمله جشنواره علامه حلی، انتشار مقالات برگزیده طلاب در مجلات علمی معتبر.

آموزش استفاده از نرم افزار های کاربردی علمی تحقیقاتی، مهارت های اینترنتی مورد نیاز برای فعالیت در فضای مجازی.

آموزش مکالمه عربی و انگلیسی به عنوان دو زبان مهم بین المللی در دوره تحصیلی در مدرسه الغدیر.

برنامه ورزشی مدون و مستمر به منظور حفظ نشاط و شادابی و سلامت جسمانی، آموزش رشته های رزمی، شنا، تیراندازی و…

اخوت دینی و تعاملات اجتماعی

مقطع سیکل حوزه علمیه الغدیر با برخورداری از فضای سبز وسیع و مناسب اوقات استراحت و تفریح و برنامه های متنوع مخصوص نوجوانان، محیطی با نشاط و متناسب با سن طلبه ها مقطع سیکل را فراهم آورده است.

سبک زندگی اسلامی بخصوص زندگی جمعی و اخوت دینی از جمله مهم ترین برنامه های تربیتی حوزه الغدیر است. بهره مندی طلاب از زندگی دوستانه صمیمی و سالم در کنار یکدیگر و همکاری و همیاری در مسیر رشد و شکوفایی فردی و جمعی.

تعلیم آداب و مهارت های اجتماعی اسلامی-ایرانی، ارتباط و تعامل صحیح طلاب با بدنه اجتماع و مردم، و تقویت بعد اجتماعی و روحیه فعالیت های اجتماعی در طلاب.

تهذیب و تربیت

برای هر دوره تحصیلی که وارد حوزه الغدیر می شوند یک روحانی به عنوان مسئول آن دوره، مربی، مشاور برای هدایت تحصیلی و اخلاقی افراد آن دوره.

یکی از اصلی ترین ابعادی که یک طلبه باید در خود ایجاد کند مسأله خودسازی و تهذیب و اخلاق است، بدین منظور حوزه الغدیر درس های اخلاق مدون عمومی و اختصاصی اخلاق عملی و نظری توسط اساتید زبده در موضوعاتی چون: اخلاق فردی ، اخلاق تعاملی و اجتماعی، آداب طلاب، آفات طلاب و… برگزار می نماید.

برگزاری اردو های تخصصی از مهم ترین و پر ثمر ترین قالب های تربیتی است حوزه الغدیر نیز که پیشتاز در امر تربیت است در بازه های مختلف زمانی، به برگزاری اردو های زیارتی جهت ارتقاء سطح معنوی و روحی طلاب و استمداد از انوار مقدسه اهل بیت علیهم السلام و تحصیل در محیطی نورانی و مهذب و برگزاری اردو های تفریحی برای حفظ شادابی و نشاط طلاب، اقدام نموده است.

ارائه گزارش از فعالیت های مدرسه و طلاب به خانواده هر کدام از طلاب، و ارتباط مستمر خانواده ها با اساتید و کادر مدرسه در قالب جلسات حضوری، تماس های تلفنی و سامانه های اینترنتی.

خانواده رکن اصلی تربیت افراد در جامعه است و در این راستا مدرسه علمیه الغدیر برای تربیت طلاب خود در بعد خانواده و برای آشنایی بیشتر خانواده ها با مبانی تربیت اسلامی و اقتضائات زندگی طلبگی، برنامه هایی را برای خانواده ها در قالب کارگاه هایی با حضور اساتید و متخصصین امر.